Skip to main content

Vier het buitenleven met de producten van Genzo Zonwering!

Met het uitgebreide assortiment buitenleven producten van fabrikanten zoals Verano®, Weinor tovert u uw tuin om tot een tweede woonkamer.
Zo kunt u genieten van die heerlijke buitenlucht, gezellig samen zijn met familie en vrienden en u even onttrekken aan alle hectiek. Voor elk budget bieden wij een passende oplossing en door ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers zijn de mogelijkheden eindeloos.

Terrasoverkapping/Veranda


Met een terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. Terrasoverkappingen kunnen bescherming geven tegen de zon en regen. De daken kunnen uitgevoerd worden met polycarbonaat, glas of lamellen. Daarnaast is het mogelijk om met de terrasoverkapping om bijvoorbeeld keuze maken tussen hout en aluminium en zijn de uitbreidingsmogelijkheden onbeperkt. Of het nu een screen of een glasschuifwand betreft, Genzo kan dit op maat uitwerken.

Ook bestaande overkappingen kunnen door Genzo van een upgrade voorzien worden waardoor u nog meer plezier kunt beleven van het buitengevoel.

Terrasschermen en glaswanden

Genieten van extra vrijheid met een terrasscherm, zowel vrijstaand als aangebouwd ervaart u het buitenleven bij zon of regen in optima forma.
De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd. Met de keuze uit veel constructiekleuren en honderden doekkleuren is het mogelijk om het terrasscherm nog beter aan te sluiten op de stijl van uw woning.
Ook met de extra opties zoals verlichting, verwarming en afscheiding/glaswand is ieder terrasscherm nog verder uit te breiden.

Verandazonwering

Bepaal zelf de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met verandazonwering. U heeft de keuze boven- of onderdakzonwering die standaard elektrisch wordt aangedreven. Toch liever handbediend, dat kan met een baleinzonwering of onderdakzonwering van Verano® of van Weinor, de Sotessa II.
En ook bij verandazonwering geldt dat er een groot keuze in kleuren en doeken is waardoor het systeem goed aansluit bij u wensen.

Tuindecoratie en – schermen

Wilt u de rest van de tuin in dezelfde stijl aankleden dat kan, met tuin- of windschermen van Verano® kunt u in alle rust genieten van uw privacy en zijn verschillende wanden beschikbaar waaronder ook een uitvoering met lamellen waardoor u een speels karakter toevoegt. Doordat de basis altijd van aluminium is kiest u voor een duurzame oplossing waar u vele jaren plezier van heeft.

Alle buitenleven producten worden exclusief voor u op maat gemaakt. Zo kunnen we op deze wijze voor elke omstandigheid de ideale uitkomst geven.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.