Verano rolluiken

De collectie opbouwrolluiken van Verano® bestaat uit meerdere populaire typen maar  het meest gebruikte is de  rolluik RV 40.

Verduistering, inbraakwering, geluidswering en isolatie, een rolluik biedt deze voordelen allemaal! Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor uw raam. Zo kunt u in alle rust en veiligheid genieten van uw woning. In de zomer blijft uw huis heerlijk koel, in de winter geniet u van een warme huiskamer. Tevens bespaart u met deze oplossing energie!

Er zijn verschillende mogelijkheden in breedte en hoogte, als Verano® Privelege dealer kan Genzo u daar uitgebreid over informeren en adviseren. De afmeting is uiteraard van invloed op de prijs van uw nieuwe rolluik, daarnaast bepaalt ook het type bediening, hand of elektrisch samen met eventuele aanvullende opties zoals onze inmeet- en of montageservice de scherpste prijs. Rolluiken worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw rolluik precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® rolluik!

De lamellen van de rolluiken zijn onderling verbonden, gearreteerd wordt dit genoemd. Hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar verschuiven.

Rolluik RV 40

Het Verano® RV 40 rolluik is een standaard maar zeer populair rolluik. De RV 40 is een passende oplossing voor iedere situatie dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Het rolluik scoort dankzij de dikke lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Zo geniet u altijd van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Het Verano® RV 40 opbouwrolluik is beschikbaar in verschillende afmeting en uitvoeringen, als Verano®  Privelege dealer kunnen wij u het beste informeren over de beste oplossing voor uw situatie. Naast de standaard handbediening kunt u ook kiezen voor elektrische bediening, eventueel voorzien van een afstandsbediening en/of tijdklok. De anti-optilbeveiliging biedt extra veiligheid doordat de lamellen blokkeren, dit is één van de praktische eigenschappen van de RV 40.

Rolluik RV 49 Safe

Het Verano® RV 49 Safe rolluik biedt extra bescherming en veiligheid door de stevige, massieve en zware constructie. Naast de normale lamellen is het rolluik voorzien van tussen lamellen van een kleiner formaat. Bij ongewenst bezoek kantelen de tussen-lamellen zodat het onmogelijk is om het  Verano® RV 49 Safe rolluik te openen.

Het massieve en stevige materiaal zorgt ervoor dat het Verano® RV 49 Safe opbouwrolluik gegarandeerd jarenlang mee gaat. Zo geniet u in alle rust van uw eigen veiligheid.

Het Verano® RV 49 Safe rolluik  biedt een optimale bediening want deze is al standaard voorzien van een elektrische motor. De elektrische bediening geeft extra comfort en gebruikersgemak. Kies als extra optie voor een afstandsbediening.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.