Skip to main content

Verano rolluiken, nu ook in SOLAR uitvoering

De collectie opbouwrolluiken van Verano® bestaat uit meerdere populaire typen maar  het meest gebruikte is de  rolluik RV 40.

Verduistering, inbraakwering, geluidswering en isolatie, een rolluik biedt deze voordelen allemaal! Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor uw raam. Zo kunt u in alle rust en veiligheid genieten van uw woning. In de zomer blijft uw huis heerlijk koel, in de winter geniet u van een warme huiskamer. Tevens bespaart u met deze oplossing energie!

Rolluiken op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van de rolluiken wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.
Hak- en breekwerk in muren of kozijnen is niet langer nodig om de rolluiken te monteren.

Er zijn verschillende mogelijkheden in breedte en hoogte, als Verano® Privelege dealer kan Genzo u daar uitgebreid over informeren en adviseren. De afmeting is uiteraard van invloed op de prijs van uw nieuwe rolluik, daarnaast bepaalt ook het type bediening, hand of elektrisch samen met eventuele aanvullende opties zoals onze inmeet- en of montageservice de scherpste prijs. Rolluiken worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw rolluik precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® rolluik!

De lamellen van de rolluiken zijn onderling verbonden, gearreteerd wordt dit genoemd. Hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar verschuiven.

Rolluik RV 40

Het Verano® RV 40 rolluik is een standaard maar zeer populair rolluik. De RV 40 is een passende oplossing voor iedere situatie dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Het rolluik scoort dankzij de dikke lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Zo geniet u altijd van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Het Verano® RV 40 opbouwrolluik is beschikbaar in verschillende afmeting en uitvoeringen, als Verano®  Privelege dealer kunnen wij u het beste informeren over de beste oplossing voor uw situatie. Naast de standaard handbediening kunt u ook kiezen voor elektrische bediening, eventueel voorzien van een afstandsbediening en/of tijdklok. De anti-optilbeveiliging biedt extra veiligheid doordat de lamellen blokkeren, dit is één van de praktische eigenschappen van de RV 40.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.