Terrasoverkappingen Verano

Met een terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. Terrasoverkappingen kunnen bescherming geven tegen de zon en regen. De daken kunnen uitgevoerd worden met polycarbonaat, glas, doek of lamellen. Daarnaast is het mogelijk om met de terrasoverkapping om bijvoorbeeld keuze maken tussen hout en aluminium en zijn de uitbreidingsmogelijkheden onbeperkt. Of het nu een screen of een glasschuifwand betreft, Genzo Zonwering kan dit op maat uitwerken.
Ook bestaande overkappingen kunnen door Genzo Zonwering van een upgrade voorzien worden waardoor u nog meer plezier kunt beleven van het buitengevoel.

Terrasoverkapping Iseo 

Met de Verano® veranda Iseo heeft u al een compleet basismodel. De eenvoudige uitstraling, degelijke materialen en het strakke design maken deze overkapping uniek. En dat alles voor een zeer gunstige prijs!

Met de V905 – Iseo heeft u een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen met praktische eigenschappen. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar en licht van gewicht. De robuuste liggers zorgen voor stevigheid. De Iseo veranda is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook tegen meerprijs kiezen voor één van de overige RAL-kleuren welke ook in structuur uitvoering leverbaar is.

U kunt de Iseo uitbreiden met een hemelwaterafvoer, sfeervolle halogeen of LED-verlichting, extra zonwering en de Jondal spie van polycarbonaat om de zijkant van de Iseo overkapping gedeelte af te sluiten. Uiteraard zijn er nog meer optie beschikbaar weelke wij u graag uitleggen.

Terrasoverkapping Garda 

Met de Verano® veranda Garda kiest u voor een uitgebreid, design model. De stijlvolle uitstraling, sterke materialen en moderne vormgeving maken de V910-Garda zorgt altijd voor beschutting, comfort en een prettige sfeer!

Met de V910 – Garda heeft u een stabiele aluminium overkapping waarin zwaardere profielen worden toegepast waardoor deze zowel met polycarbonaat platen als met een glasdak leverbaar is. met praktische eigenschappen. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar, licht van gewicht en prijsgunstig, in de Garda wordt polycarbonaat met een dikke van 16 mm toegepast welke in helder of opaal (melkwit) leverbaar is. Kiest u voor een veranda met een glasdak dan heeft u de keuze uit gelaagd glas 44.2 of 55.2, deze zwaardere kwaliteit zorgt voor extra stevigheid en veiligheid.

De Verano® Garda overkapping is niet verkrijgbaar als doe-het-zelf pakket maar wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen. Wilt u graag meer luxe, dat kan, wij adviseren u graag over alle uitbreidingsopties die geschikt zijn voor de overkapping.

De Garda veranda is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook tegen meerprijs kiezen voor één van de overige RAL-kleuren welke ook in structuur uitvoering leverbaar is.

Terrasoverkapping Purbeck 

Met de Verano® veranda Purbeck kiest u voor een landelijk model met een Victoriaanse uitstraling: geen strak design maar sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot. Deze terrasoverkapping past perfect bij een landelijk huis, maar ook tegen de geven van een moderne woning zal de Purbeck overkapping niet misstaan.

Met de V918 – Purbeck verzekert u zichzelf van een veilige en betrouwbare constructie in uw tuin. Deze Victoriaanse terrasoverkapping is CE-gemarkeerd en voldoet daarmee aan strenge Europese veiligheidsvoorschriften volgens de norm EN-1090-1. Bovendien is de Purbeck bestand tegen een dik pak sneeuw van maar liest 70 kg/m2.

De Verano® Purbeck overkapping is net als de Garda verkrijgbaar met een polycarbonaat dak van 16 mm in de kleuren helder of opaal.  Wilt u glas dan is dat geen probleem, de veranda wordt ook met gelaagd glas 44.2 of 55.2 geleverd, optioneel is dit glas ook leverbaar in opaal (melkwit) waardoor nog meer sfeer wordt verkregen. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Wilt u graag meer luxe, dat kan, wij adviseren u graag over alle uitbreidingsopties die geschikt zijn voor de overkapping.

De Purbeck veranda is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook tegen meerprijs kiezen voor één van de overige RAL-kleuren welke ook in structuur uitvoering leverbaar is.

Terrasoverkapping Riva 

De Riva is het luxe model terrasoverkapping van Verano® met een stijlvolle uitstraling. Standaard wordt dit model veranda geleverd met een glas dak, u heeft hierbij de keuze uit 2 sterktes, namelijk 44.2 en 55.2. De Riva is bovendien ook bijzonder stevig! Er zijn slechts 2 palen nodig bij een breedte van 6,5 meter. Kortom: de Riva brengt stevigheid en een mooi design samen.

De Riva verkrijgt haar stijlvolle uitstraling doordat in tegenstelling tot andere terrasoverkappingen het dak verlaagd is wat een luxe en bijzondere uitstraling geeft. Standaard levert Verano® de veranda in 3 beschikbare kleuren namelijk wit, ivoor of antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een andere RAL- kleur tegen meerprijs.

De Riva leent zich uiteraard voor meerdere comfortabele opties waarmee u de terrasoverkapping zelfs tot een heuse tuinkamer kunt ombouwen.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.