Velux rolluiken

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen (rolluiken zijn zowel handmatig als op afstand bediend verkrijgbaar) en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

VELUX biedt u rolluiken met verschillende bedieningsmogelijkheden.; zo kunt u kiezen tussen elektrisch, bediening op zonne-energie of handmatig. Wilt u het wooncomfort extra verhogen of is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd? Dan adviseren wij u te kiezen voor de INTEGRA® rolluiken die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening.

Openen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt u eveneens gebruikmaken van de bij het dakraam geleverde intelligente VELUX INTEGRA® bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen: de bij het dakraam meegeleverde VELUX bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw huis sturen de af-fabriek geïnstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het dakraam, het optionele rolluik of buitenzonwering en het verduisterende rolgordijn om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Een op afstand te bedienen rolluik op netstroom bedient u met de bedieningstablet van uw VELUX INTEGRA® dakraam. Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de rolluik openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen: de VELUX bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft. Gebaseerd op de geografische positie van uw huis sturen de af-fabriek geïnstalleerde programma’s op uw tablet op het juiste moment een signaal uit naar het dakraam, het rolluik en het raamdecoratieproduct om deze te openen of te sluiten. Hierdoor blijft het klimaat in uw huis op elk moment comfortabel zonder dat u er omkijken naar heeft.

Ook is het geen probleem als u een handbediend dakraam heeft in plaats van een INTEGRA® dakraam heb. VELUX levert ook opbouwsets waarmee u van uw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken. Bedieningssysteem KUX 100 bijvoorbeeld is geschikt om één elektrisch VELUX product aan te sturen. Dus als u alleen een dakraam, verduisterend rolgordijn of buitenzonwering wil bedienen, dan is dit systeem perfect voor u. Wilt u meer dan één product in het dakraam elektrisch bedienen? Kies dan voor het KMX 100 bedieningssysteem. Met dit systeem kunt u tot 4 producten in hetzelfde dakraam elektrisch bedienen. Beide bedieningssystemen bevatten een stroomvoorzieningseenheid en een VELUX afstandsbediening. Het systeem KMX 100 bevat daarnaast een regensensor.

Het VELUX tuimelluik bedient u door het dakraam volledig rond de as te roteren en weer te sluiten.  Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee. Let op: Bij regen of sneeuw kunnen er resten binnenvallen doordat het dakraam volledig geopend dient te worden om het tuimelluik te bedienen.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.