Skip to main content

Velux rolluiken

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor optimale warmtewering en betere isolatie.  Een rolluik is eenvoudig te bedienen (rolluiken zijn zowel handmatig als op afstand bediend verkrijgbaar).

VELUX biedt u rolluiken met verschillende bedieningsmogelijkheden.; zo kunt u kiezen tussen elektrisch, bediening op zonne-energie/solar of handmatig.

Wilt u het wooncomfort extra verhogen of is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd? Dan adviseren wij u te kiezen voor de INTEGRA® rolluiken die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening.

Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt u eveneens gebruikmaken van de bij het dakraam geleverde intelligente VELUX INTEGRA® bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen. De bij het dakraam meegeleverde VELUX bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft.

Een rolluik op netstroom bediend u met het bedieningstablet van uw Velux Integra dakraam. Met één veeg van uw vinger kunt u de rolluik openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Volledig automatisch ventileren, warmteweren of gewekt worden door de eerste zonnestralen. Het  VELUX bedieningstablet beschikt over volautomatische programma’s die ervoor zorgen dat het klimaat in huis aangenaam blijft.

Ook is het geen probleem als u een handbediend dakraam heeft in plaats van een INTEGRA® dakraam heb. VELUX levert ook opbouwsets waarmee u van uw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken. Bedieningssysteem KUX 100 bijvoorbeeld is geschikt om één elektrisch VELUX product aan te sturen. Dus als u alleen een dakraam, verduisterend rolgordijn of buitenzonwering wil bedienen, dan is dit systeem perfect voor u. Wilt u meer dan één product in het dakraam elektrisch bedienen? Kies dan voor het KMX 100 bedieningssysteem. Met dit systeem kunt u tot 4 producten in hetzelfde dakraam elektrisch bedienen. Beide bedieningssystemen bevatten een stroomvoorzieningseenheid en een VELUX afstandsbediening. Het systeem KMX 100 bevat daarnaast een regensensor.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.