Skip to main content

Terrasschermen Weinor

Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Ze bieden tijdens de warme zomermaanden beschutting en schaduw. Maar ook bij regen kunt u buiten blijven genieten. Of het nu aangebouwd of vrijstaand moet met de variatie in mogelijkheden en eigenschappen is voor iedere situatie een passende oplossing te vinden.

De oplossingen die wij aanbieden komen van gerenommeerde fabrikanten zoals Verano® en weinor.

Pergola-zonwering Plaza Viva

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras, vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras. Met een maximale zonbescherming van 30 m2, maximale breedte 6000 mm en maximale uitval 5000 mm, biedt de Plaza Viva plaats voor de hele familie inclusief vrienden.

De Weinor Plaza Viva is dankzij de beide voorste staanders uiterst windbestendig. Het solide duo garandeert, dat de pergola-zonwering tot windkracht 6 uitgeschoven kan blijven en ook dan nog betrouwbare zonwering biedt. Daarnaast wordt de Plaza Viva geleverd met OptiStretch, hierbij is het doek aan alle vier zijden strak gespannen. De voordelen: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten wat voorkomt dat het doek bij de randen op- en neer beweegt. OptiStretch is gebaseerd op de ritstechniek welke wordt toegepast bij verticale zonwering. Door het toepassen van een krachtig spansysteem met kabels is dit nu ook mogelijk bij zonwering bij een hellend vlak. Niet alleen de windbestendigheid draagt bij aan het succes van de Plaza Viva maar ook de optionele telescoopstaander doet goed mee. Tijdens een regenbui kunt u de telescoopstaander met een slinger omlaagdraaien om een betere afvoer van het regenwater te krijgen, door het toepassen van een compensatiescharnier zal het doek ook dan nog strak gespannen staan.

Ook voor de Plaza Viva geldt dat deze uitbreidbaar is met LED verlichting en de Volant Plus. De Volant Plus is opgeborgen in de voorlijst en geeft bij het omlaag gaan tot een maximale lengte van 2100 mm de perfecte verticale zonwering bij laagstaande zon. Met keuze uit 47 standaardkleuren, 9 speciale WiGa trendkleuren en ruim 150 doekvarianten is het zeker mogelijk om de juiste combinatie te vinden.

Pergola-zonwering Pergo-Tex II

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling, maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering PergoTex II van Weinor is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knoop genoeg, en het doek vouwt zich op. Wordt het slechter weer, stuur het vouwdak dan gewoon weer naar buiten. U zit comfortabel droog, zonder uw terras te verlaten.

Het Weinor PergoTex II cabrio-vouwsysteem is regendicht, windstabiel en compleet in te sturen. Het systeem is voorzien van een geïntegreerde afwatering, door middel van gecontroleerde waterafvoer van het alu-doekbeschermdak zijdelings via de transportprofielen in de grote dakgoot aan de voorzijde. De PergoTex II kan verder uitgerust worden met dimbare high-power LED-spotjes in de dwarsstijlen maar ook zijn de zijkanten en de voorkant af te dichten met glaswanden of screens.

Voor de PergoTex II kunt u kiezen uit 2 collecties. De Weinor Pergona Classic is een PVC-gecoate doek wat het regenwater betrouwbaar afvoert. De doeken zijn nagenoeg ondoorschijnend en zijn daarom uitermate geschikt voor verduistering. Ook is het vuil op het doek van onder niet zichtbaar. Daar naast kan ook gekozen worden voor de Weinor Pergona transluzent. Het bijzondere hiervan is de hoge lichtdoorlaatbaarheid tot wel 21%. Natuurlijk licht dringt door het waterdichte weefsel, gelijkertijd verhindert het onaangename verblinding door de zon. Stabiele polyesterdraden maken het weefsel uiterst resitent, duurzaam en weerbestendig. Voor beide collecties kunt u uit 5 dessins kiezen. Uiteraard zoals u van Weinor gewend bent kunt u voor de framekleuren weer kiezen uit de 47 standaard RAL-kleuren of de 9 WiGa trendkleuren.

Zij-scherm Paravento

Het stijlvolle zi-scherm Paravento van Weinor beschermt tegen inkijk, zon en koele zijwind. Als voordelige oplossing kan de slanke, maar solide cassette praktisch overal worden gemonteerd. In combinatie met een actueel dessin uit de Weinor doekcollectie creëert de Paravento aantrekkelijke accenten. Speciale functiedoeken bieden inkijkbescherming en maken overdag naar buiten kijken mogelijk. Daarmee is de Paravento een flexibel en elegant alternatief voor vaste elementen zoals omheiningen, muren en hekken.

De Paravento kan gemakkelijk aan iedere gevel of terrasconstructie worden gemonteerd, zowel aan de zijkant als aan de voorkant. Door de bijbehorende beugels is deze overal snel en eenvoudig gemonteerd. Voor een aantrekkelijk uiterlijk: fraai design, grote doekkeuze van 150 dessins. In gesloten toestand is de gehele techniek in de aluminium cassette verborgen. Met de slanke afmetingen van slechts 142 x 120 mm past de cassette onopvallend in elke omgeving. Maar ook met de keuze uit 47 standaard RAL-kleuren of 9 WiGa trendkleuren moet dat zeker lukken.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.