Skip to main content

Terrasschermen Verano

Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Ze bieden tijdens de warme zomermaanden beschutting en schaduw. Maar ook bij regen kunt u buiten blijven genieten. Of het nu aangebouwd of vrijstaand moet met de variatie in mogelijkheden en eigenschappen is voor iedere situatie een passende oplossing te vinden.

De oplossingen die wij aanbieden komen van gerenommeerde fabrikanten zoals Verano® en Weinor.

Lamellendak V880 – Rapallo

De lamellen van de Rapallo zijn naast kantelbaar ook verschuifbaar. Wil je een dagje zonnebaden op je terras? Dan schuif je de openschuivende lamelconstructie volledig open en kun je genieten van de volle zon. In gesloten toestand ontstaat een spatwaterdichte overkapping. De Rapallo is leverbaar in een maximale afmeting van 3000 mm breed met een uitval van 5103 mm, maar gekoppeld is deze leverbaar met een breedte van 6000 mm met een uitval van 4904 mm. Naast vrijstaand is de Rapallo ook als gevelmontage, geïntegreerd of als opbouw leverbaar. Voor alle lamellendaken geldt dat ze aan te kleden zijn met LED verlichting, glaswanden en screens.

Lamellendak V870 – Arezzo

De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van fluisterstille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design. Ook is het mogelijk om voor een uitvoering met overstek te kiezen waardoor in sommige situaties toch voor een lamellendak gekozen kan worden. De Arezzo is leverbaar in een maximale afmeting van 4500 mm breed met een uitval van 6000 mm, maar gekoppeld is deze te leveren in bijna iedere gewenste maat. Naast vrijstaand is de Arezzoo ook als gevelmontage, geïntegreerd of als opbouw leverbaar. Voor alle lamellendaken geldt dat ze aan te kleden zijn met LED verlichting, glaswanden en screens.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.