Terrasschermen Verano

Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Ze bieden tijdens de warme zomermaanden beschutting en schaduw. Maar ook bij regen kunt u buiten blijven genieten. Of het nu aangebouwd of vrijstaand moet met de variatie in mogelijkheden en eigenschappen is voor iedere situatie een passende oplossing te vinden.

De oplossingen die wij aanbieden komen van gerenommeerde fabrikanten zoals Verano®, Stobag, Leiner en Weinor.

Vrijstaande zonwering Cortona 

Met de V805 – Cortona biedt Verano® een unieke vrijstaande zonwering die een modern design combineert met vele toepassingsmogelijkheden. De constructie is stevig en kan zowel vrijstaand als aan de gevel gemonteerd worden. Zo kunt u op iedere gewenste manier genieten van uw terrasscherm. De Cortona wordt onder meerdere namen aangeboden zoals Cubola en Q.bus.

Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek van de Cortona traploos elektrisch versteld kan worden met één druk op de knop. Zo kunt u zelf bepalen of u het doek in horizontale- of schuine stand wil plaatsen. De schuine stand zorgt voor een goede afvoer van het regenwater bij een lichte bui. Kortom met de Verano® V805 – Cortona heeft krijgt u een terrasscherm met unieke en praktische eigenschappen.

De Cortona is een terrasscherm welke u helemaal kunt afstemmen op uw persoonlijke stijl. Standaard wordt het scherm in het wit RAL 9010 geleverd maar tegen meerprijs is het ook mogelijk om te kiezen uit RAL 7016 antraciet structuurlak of overige RAL-kleuren. En met ruim 100 verschillende stoffen, kleuren en patronen uit de Verano® Trend- en Urban Colors collectie zult u altijd een geschikt design hier tussen vinden.

Lamellendak V860 – Levanto

De lamellenoverkapping Levanto is een echte eyecatcher voor je terras! De robuuste aluminium constructie zorgt in combinatie met de stijlvolle afwerking voor een luxe uitstraling. In gesloten toestand zorgt de Levanto voor schaduw op je terras, daarnaast vormen de lamellen een spatwaterdichte overkapping. De Levanto is leverbaar in een maximale afmeting van 4000 mm breed met een uitval van 6057 mm, maar gekoppeld is deze leverbaar met een breedte van 7000 mm met een uitval van 4893 mm. Naast vrijstaand is de Levanto ook als gevelmontage, geïntegreerd of als opbouw leverbaar. Voor alle lamellendaken geldt dat ze aan te kleden zijn met LED verlichting, glaswanden en screens.

Lamellendak V880 – Rapallo

De lamellen van de Rapallo zijn naast kantelbaar ook verschuifbaar. Wil je een dagje zonnebaden op je terras? Dan schuif je de openschuivende lamelconstructie volledig open en kun je genieten van de volle zon. In gesloten toestand ontstaat een spatwaterdichte overkapping. De Rapallo is leverbaar in een maximale afmeting van 3000 mm breed met een uitval van 5103 mm, maar gekoppeld is deze leverbaar met een breedte van 6000 mm met een uitval van 4904 mm. Naast vrijstaand is de Rapallo ook als gevelmontage, geïntegreerd of als opbouw leverbaar. Voor alle lamellendaken geldt dat ze aan te kleden zijn met LED verlichting, glaswanden en screens.

Lamellendak V870 – Arezzo

De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van fluisterstille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design. Ook is het mogelijk om voor een uitvoering met overstek te kiezen waardoor in sommige situaties toch voor een lamellendak gekozen kan worden. De Arezzo is leverbaar in een maximale afmeting van 4500 mm breed met een uitval van 6000 mm, maar gekoppeld is deze te leveren in bijna iedere gewenste maat. Naast vrijstaand is de Arezzoo ook als gevelmontage, geïntegreerd of als opbouw leverbaar. Voor alle lamellendaken geldt dat ze aan te kleden zijn met LED verlichting, glaswanden en screens.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.