Skip to main content

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. U bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen.

Rolgordijnen zijn stijlvol, modieus en zeer geschikt voor elke ruimte in uw huis en niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. De bediening is uitgevoerd met een ketting maar ook leverbaar met een electrische draadloze bediening.

Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterend en naast de standaard maten ook leverbaar in een XL uitvoering waardoor er nog meer gebruiksmogelijkheden voorhanden zijn.

U kunt het rolgordijn naar wens samenstellen door het kiezen van eventuele schulprand, zeilring of speciale onderlijst (hout/aluminium of bekleed). Maar u kunt ook kiezen uit vochtbestendige stoffen, zodat u het rolgordijn ook in badkamer kwaliteit.

Wij leveren alle raam-decoratie op maat en deze worden gemonteerd door een eigen montagedienst in Eindhoven, en omstreken.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.