Skip to main content

Terras Heater infrarood

Met de buitenverwarming van Mensa Heating kiest u niet alleen voor tijdloos Danish design maar voor revolutionare terrasverwarming die u op een zeer aangename en effectieve manier verwarmt middels innovatieve en wereldwijd gepatenteerde infrarood techniek. De kracht van de werking zit hem grotendeels in de gegenereerde warmte die direct en zonder noemenswaardig verlies naar de ontvanger gaat. Normaal gesproken bij klassieke terrasverwarmers komt de warmte van boven naar beneden, bij Mensa komt de warmte direct bij de benen, voeten en onderlichaam. Het menselijk lichaam werkt zo dat bij afkoeling de vitale organen  als eerst warm worden gehouden en daardoor de ledematen als eerst zullen afkoelen. Door het verwarmen van de ledematen wordt dit voorkomen.

Door de unieke een gepatenteerde Safe Touch infrarood techniek zijn de outdoor heaters niet alleen veilig voor kinderhandjes en panty’s maar ook regenwater of water wat uit de tuinslang erop gespoten wordt. Naast veilig zijn de verwarmers ook nog uitermate efficiënt. Maar liefst 92% van de benodigde elektriciteit wordt in warmte omgezet. Standaard terrasverwarmer worden geleverd met wattages van 1500 of 2000 watt, de Mensa heaters verbruiken slecht afhankelijk van het gekozen model maximaal 700 watt.

IMUS

Het tijdloze design van de IMUS past perfect bij uw bestaande tuinmeubelen en de IMUS is qua afmetingen zo ontworpen dat hij gemakkelijk onder uw tuintafel geplaatst kan worden. Door de comfortabele warmte kunt u, ook tijdens de kouder wordende momenten, meer uren genieten van uw terras. Het wattage wat de IMUS gebruikt is 550 Watt terwijl het de prestaties levert van 1.500 Watt.

VIREOO PRIVATE

Maak uw tuin of balkon nog mooier én functionler met de Vireoo infrarood terrastafel. De afmeting zijn zodanig dat de Vireoo juist ook perfect geschikt is voor de kleinere balkons, en het design past bij elke stijl. Zo kunt in uw tuin of op uw balkon eindeloos genieten van de aangename warmte. Net als bij de IMUS verbruikt de Vireoo slechts 550 Watt.

VIREOO PRO

De “Intelligentere”, milieuvriendelijke variant van de Vireoo Private, oorspronkelijk bedacht voor de professionele markt. De ingebouwde bewegingssensor voor “aan/uit-schakeling” van het verwarmingselement en de mogelijkheid om maximaal 5 tafels aan elkaar te koppelen en op 1 stroompunt aan te sluiten, zijn daar het bewijs van. De bewegingssensor draagt er aan bij dat de Pro zeer efficient te gebruiken is, uw personeel hoeft zich niet druk te maken over het aan- en uitzetten en de ondernemer heeft lagere kosten en werkt mee aan een schoner milieu! Het is mogelijk om de Pro in de eigen huisstijl uit te voeren. Uiteraard verbruikt de Pro net als de Private slecht 550 Watt.

STATIO

De Statio statafel is oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor cafe’s en restaurants. De perfecte warme en klantvriendelijke oplossing voor gasten die bijvoorbeeld buiten een rokertje willen opsteken, maar uiteraard ook ideaal voor tuin- of terrasfeesten als het in de late uurtjes al wat kouder wordt. Voor de professionele markt kan de Statio net als de Vireoo Pro met reclameuitingen worden uitgevoerd. Door het hogere ontwerp levert de Statio maar liefst 700 Watt aan comfortabele warmte wat gelijk staat aan 2.000 Watt bij de klassieke terrasverwarmer.

Meer info? Kom langs in onze showroom op Ekkersrijt 4307 Son.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.