Skip to main content

Ben je ook zo klaar met die vervelende muggen en/of vliegen in huis? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Horren zijn onmisbaar, zeker tijdens het hooikoortsseizoen.

Een hor zorgt ervoor dat verse zuurstof naar binnen komt om te ventileren maar dat de insecten buiten blijven. Dit is uiteraard ook erg belangrijk bij kantoren.
Wij kunnen u hierin van dienst zijn.

Muggen zijn bijvoorbeeld ook actief in de schemer wanneer het begint af te koelen. Maar het beste is natuurlijk om het hele jaar door te ventileren.
Vervelend is dan altijd als ook insecten het huis binnen komen, niet alleen in de zomer maar juist het hele jaar door. In de zomermaanden zijn het vooral muggen en wespen maar in de herfst zitten veel spinnen op de gevels die graag naar binnen komen om een warme plek te vinden voor de koude maanden. Wilt u toch genieten van een verkoelende bries zonder ongenodigde gasten dan kan een hor uitkomst bieden. Een hor zorgt ervoor dat verse zuurstof naar binnen komt om te ventileren maar dat de insecten buiten blijven.

Heeft u een hor of (plisse)hordeur waar een reparatie aan uitgevoerd moet worden. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen.

Wist u dat er ook horren leverbaar zijn met speciaal pollengaas en hordeuren met petscreengaas.

Genzo is Premium-dealer van Unilux horren.

Met Unilux kiest u voor producten die afkomstig zijn van de grootste horren fabrikant in de Benelux sinds 1990. Met Unilux kiest u voor maatwerk producten die regionaal gemaakt zijn.
Wij leveren en monteren de producten in de regio Eindhoven (Son en Breugel, Best, Oirschot, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Nuenen, Lieshout etc) In onze uitgebreide showroom bespreken wij graag de vele mogelijkheden van deze mooie producten.

Plissefit: top product van top kwaliteit, gemaakt in Nederland. Past altijd!
Nu in een nog stillere uitvoering leverbaar.

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren maar ook overige RAL kleuren zijn mogelijk. Plaatst u de plissefit aan de buitenzijde dan adviseren wij u een aluminium geleider.

Rolhor met gaasopsluiting.

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speed-reducer. Deze speed-reducer functioneert gyroscopisch en zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De Super+ is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In de dag montage gebeurt met speciale in de dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten. De aluminium cassette is volledig gesloten, het glasvezel gaas zit middels een speciaal doek gesealed om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en hebben insecten geen mogelijkheden om binnen te komen.

 

Inklemhorren
Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

Deze horren zijn ook leverbaar als inzet – en voorzethor in een plisse uitvoering.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.