Tijdens de warme zomerdagen, waar we er in Nederland steeds meer van krijgen, zetten mensen het liefst de ramen of deuren open om te ventileren en de warmte uit huis te krijgen.

Muggen zijn bijvoorbeeld het actiefst in de schemer wanneer het begint af te koelen. Maar het beste is natuurlijk om het hele jaar door te ventileren. Vervelend is dan altijd als ook insecten het huis betreden, niet alleen in de zomer maar juist het hele jaar door. In de zomermaanden zijn het vooral muggen en wespen maar in de herfst zitten veel spinnen op de gevels die graag naar binnen komen om een warme plek te vinden voor de aankomende koude maanden. Wilt u toch genieten van een verkoelende bries zonder ongenodigde gasten dan kan een hor uitkomst bieden. Een hor zorgt ervoor dat verse zuurstof naar binnen komt om te ventileren maar dat de insecten mooi buiten blijven.

Genzo biedt hor producten aan van Unilux.

Met Unilux kiest u voor producten die afkomstig zijn van de grootste horrenfabrikant in de Benelux sinds 1990. Met Unilux kiest u voor maatwerk producten die regionaal gemaakt zijn.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.