Genzo,   specialist op het gebied van zonwering, rolluiken en raamdecoratie.

Al sinds 1986 is Genzo Zonwering een begrip in zonwering en raamdecoratie.

Genzo Zonwering heeft een grote, uitgebreide showroom van ruim 500 m2 op Ekkersrijt 4307 in Son.
Hier worden veel producten op het gebied van zonwering, rolluiken maar ook raamdecoratie, horren, gordijnen en shutters aangeboden.

 

U vindt hier zonwering, rolluiken, screens, (textiele) terrasoverkappingen, maar ook jaloezieen, lamellen, (rol)gordijnen, horren en plissegordijnen en JASNO Shutters.

Genzo is onder andere dealer van: Verano, Roma, Weinor, Somfy, Velux, Jasno Shutters en Blinds, Unilux Horren en Fractions, Style by ABZ, Cedeko, House of Hapiness/Vriesco gordijnstoffen.

Op onze site bieden wij u een overzicht van de verschillende maatwerk producten.

Het uitgebreide assortiment stelt ons in staat een compleet pakket voor zonwering, rolluiken, jaloezieen, shutters, gordijnen, en fractions voor uw woning te leveren en monteren.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom zodat wij u kunnen adviseren onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij bespreken dan de mogelijkheden om tot een passende offerte/levering komen.

Genzo  heeft eigen ervaren monteurs in dienst die alle producten voor u op locatie monteren.

Wij leveren al onze maatwerkproducten in een grote regio waaronder o.a. Son en Breugel, Eindhoven, Best, Oirschot (Oost-, West- en Middelbeers), Oisterwijk, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Helmond, Waalre en Valkenswaard, Bergeijk, Reusel, Hapert, Bladel, Veldhoven,  St.Oedenrode, Veghel en omstreken.

Naast particulieren leveren wij ook al veel jaren aan de zakelijke markt en projecten.
Onze projectafdeling biedt voor alle mogelijke projecten een passende oplossing.
Wij adviseren niet alleen, maar kunnen u ook begeleiden tijdens een project.

Kom in contact

Bent u dus op zoek naar zonwering, rolluiken en/of raamdecoratie in de ruime omgeving van Son en Breugel/Eindhoven neem dan contact met ons op,
0499-460000
info@genzo.nl

 

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 08.30 – 17.00 uur,
zaterdag 11.00 – 15.00 uur  (showroom geopend, kantoor gesloten)

 

Wij zien u graag in onze showroom op Ekkersrijt 4307 te Son (de Sonse Poort)(route: afslag A50/Ekkersrijt, 2e stoplicht rechts, 2e straat rechts, parkeerterrein de Sonse Poort opdraaien)