Skip to main content

Parasols

Parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Een parasol biedt u echter ook beschutting tegen een zomerse bui.  Bovendien kunt u, zodra het gaat schemeren, de parasolverlichting of -verwarming aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, kunt u heerlijk blijven genieten van een lange zomerse avond onder uw parasol.

Horecaparasols
U wilt een gezellig terras. Begrijpelijk. Hier krijgen uw gasten immers de eerste indruk van uw hotel, café, restaurant of zorginstelling. Genzo is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige, kleine of grote parasols voor de horeca. Onze projectadviseurs hebben oog voor detail en gevoel voor stijl. Bovendien kennen ze de producten door en door. Ze denken graag met u mee en vertalen uw wensen naar een technisch verantwoorde oplossing. Voor elk budget. Samen maken we er het mooiste terras van Nederland van!

Alle parasols laten zich eenvoudig en snel bedienen. Solero levert niet enkel schaduw of beschutting. Uw horecaterras wordt een comfortabele én herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. Diverse opties zoals verwarming en verlichting geven een extra welkome sfeer. Door het terras optimaal te benutten, wisten onze klanten hun investering binnen zeer korte tijd terug te verdienen.

Prostor

De tuin wordt steeds meer een plek om te genieten en bij te komen. Dus is luxe anno 2012 een must voor elke tuin. Geen krakkemikkige bankjes en een gespannen zeil tegen zon en regen, maar comfortabele fauteuils en high-tech trendy parasols.

Prostor heeft een aantal unieke tuinparasols op de markt, die van uw terras een openlucht woonkamer maken. De parasol wordt voor u op maat gemaakt en is de finishing touch voor boven uw tuinmeubelen of loungeset. Geen zonnestraal meer die ogen verblindt, geen zonnebrillen meer die gesprekken verstoren en voor een klein zomerbuitje hoeft niemand meer naar binnen. Solero Prostor is meer dan een parasol, het is een gemakkelijk inklapbare overkapping met heel veel mogelijkheden!

uniek schuifsysteem
De opstelling bestaat namelijk uit een zware aluminium mast, waaraan 1 tot 4 parasoldoeken kunnen worden gehangen. Openen en sluiten is even simpel als geniaal; met de gepatenteerde gasveer  glijdt de parasol direct in de gekozen positie. Met 4 doeken per parasol creëert u zelfs een oppervlakte van meer dan 36 m2! Een ideale buitenzonwering waar u jarenlang plezier aan zult beleven! U kunt de Prostor ook bestellen met geïntegreerde sfeerverlichting, die u, heel gemakkelijk, kunt activeren met de bijgeleverde afstandbediening! Bovendien kunt u ook de tegelvoet opleuken met de speciale moodlights.

gemak dient de mens
Kan het nog luxer? Jazeker! De P7 Uno parasol kan namelijk worden geleverd met een elektrische motor! Bovendien kan deze luxe tuinparasol 300 graden om zijn as draaien en is hij ook geschikt als muurparasol. Schaduw en beschutting waar u dat wilt!

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.