Skip to main content

Tafelbranders en haarden

NU DE LAATSTE MODELLEN MET
25%KORTING IN ONZE SHOWROOM (op=op)

Tafelbrander en haarden van TENDERFLAME!

Genzo Zonwering is een nieuw verkooppunt van deze branders en haarden. Wij bieden u in onze showroom een assortiment tafelbranders en
haarden van Tenderflame. De tafelbranders zijn al leverbaar vanaf € 19.95.  

Deze tafelbranders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren/maten en moeten worden voorzien van brandstof.
Deze branders van Tenderflame zijn uitermate geschikt voor in huis en zelfs beter dan kaarsen, brand 100% veilig, is geur-arm en roet niet en dus stikstofarm.
U geniet van bewegende vlammen waar u maar wilt.

Een open haard van Tenderflame is de veiligste en gemakkelijkste manier van een open haard te bezitten en te gebruiken. Het grootste voordeel?
Er is geen rookkanaal nodig en niet meer sjouwen met hout. Tevens zijn er losse branders leverbaar om deze in bestaande haarden te plaatsen.
Voor appartementencomplexen waar geen haarden zijn toegestaan is dit een perfekte oplossing.

Hoe werkt het?
De branders van Tenderflame moeten gevuld worden met Tenderfuel die wordt gecombineerd met een roestvrijstalen lont. Deze Tenderfuel is een niet-ontvlambare en niet-giftige vloeistof met een brandpunt van 104 graden.
Tenderfuel van Tenderflame is een bij-product van de olieproductie. Als ruwe olie naar het kookpunt gebracht wordt ontstaan er verschillende lagen die ze er tussenuit kunnen halen.
Een van die lagen wordt bewerkt tot Tenderfuel.
Deze laag wordt ook verder bewerkt tot een onderdeel van de houdbaarheid van levensmiddelen in glas en als onderdeel van verschillende merken (dag)creme;
het vettige/romige gevoel.

Met de speciale lont kan de Tenderfuel de temperatuur bereiken van 104 graden wanneer u hem aansteekt met een aansteker. De stalen lont en brander zijn zo gemaakt dat de gewenste temperatuur alleen aan de top van de lont wordt bereikt. Vloeistof geknoeid? Deze vat geen vlam en is ook dierveilig. Zelfs opschenken op de vlam kan en volet de eerste keren tegennatuurlijk.
Tenderfuel van Tenderflame is het veilige alternatief voor bio-ethanol door het hoge vlampunt van 104graden en is geur-arm.

Meer informatie nodig of bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze showroom op Ekkersrijt 4307 in Son.

Een oplossing voor elke wens

Wij zorgen ervoor dat u de gewenste informatie snel in huis heeft.